Jaarmotto 2021 - 2022

Take care & Enjoy

Het motto van komend jaar is ‘Take care & Enjoy.’ Na een jaar vol aanpassingen en continu schakelen is iedereen toe aan wat rust en tijd voor zichzelf. Het is een heftige periode geweest voor vele Ladies, waarbij het nu belangrijk is om goed te zorgen voor jezelf, elkaar, je Circle en de mensen om je heen. Het stukje vriendschap is nu belangrijker dan ooit en daar zal dan ook zeker de focus op liggen komend jaar. Daarbij de oproep om vooral te genieten! Geniet van de momenten die je met elkaar hebt en van de activiteiten en feestjes die hopelijk komend jaar weer plaats kunnen vinden. Geniet van alle contacten onderling binnen LCNL en maak vooral plezier komend jaar. Hopelijk tot snel!

Yours in Friendship,
Anita Groen
President LCNL 2021-2022

Maak kennis met het hoofdbestuur van 2021 - 2022

Anita Groen – President 2021/2022

Anita Groen is dit bestuursjaar President van Ladies´ Circle Nederland. Na een jaar meekijken als Vice President mag zij dit haar plannen uit gaan zetten. Als motto van dit bestuursjaar heeft Anita gekozen voor ‘Take Care & Enjoy’. Met dit motto roept ze de Ladies op om goed voor zichzelf en hun Circle te zorgen en daarbij te genieten van alle bijzondere momenten met elkaar.

Anita is afkomstig uit Ladies’ Circle 35 Alblasserwaard.

Dorena Gulpers – Vicepresident 2021/2022

Dorena Gulpers mag zich dit jaar Vicepresident van Ladies’ Circle Nederland noemen. Aan haar de taak om dit jaar zoveel mogelijk mee te kijken en zich uiteindelijk voor te bereiden op haar rol als President voor het volgende bestuursjaar.

Dorena is afkomstig uit Ladies’ Circle 71 Parkstad.

Tosca Goes – IPP 2021/2022

Tosca Goes is dit bestuursjaar IPP (Immediate Past President) van Ladies´ Circle Nederland. Dit jaar staat voor haar in het teken van het overdragen van haar kennis en ervaring, het (on)gevraagd coachen en adviseren, het begeleiden van de regiocoördinatoren, het helpen van kleinere Circles, de internationale relaties en vanzelfsprekend blijft ze actief met het thema zichtbaarheid voor onze vereniging. Tosca is afkomstig uit LC29 De Kempen.

In het dagelijkse leven is zij Noloc erkend Register Loopbaanprofessional en ZichtbaarheidsCoach, actief vanuit haar bedrijf InspiraTos. Ze is een vrolijke netwerker & is van mening dat we samen meer kunnen bereiken.

Siska Hummel – Secretary 2021/2022

Siska Hummel is dit bestuursjaar Secretary van Ladies’ Circle Nederland. Siska is inmiddels aardig bedreven in Circler.World en is het aanspreekpunt voor onze secretarissen alsook de secretarissen van de Side by Side partners. Dit jaar zal zij zich wederom richten op Circler.World, de maandfilmpjes maken, zich bezighouden met de RBB’s en samen met Tosca de regiocoördinatoren ondersteunen .

Siska is afkomstig uit Ladies’ Circle 21 De Friese Wouden.

Mariska Verwoert – Weblady 2021/2022

Mariska Verwoert is de Weblady van Ladies’ Circle Nederland. Dit bestuursjaar is zij het aanspreekpunt voor de Circles die vragen hebben over hun websites en/of webshops en beheert zij de LCNL webshop. Daarnaast houdt zij zich bezig met het uitbreiden van de naamsbekendheid van Ladies’ Circle Nederland en haar Circles.

Mariska is afkomstig uit Ladies’ Circle 35 Alblasserwaard.

Linda van Nieuwkerk – Treasurer 2021/2022

Linda van Nieuwkerk is de Treasurer van Ladies’ Circle Nederland. Linda is verantwoordelijk voor de financiële administratie van Ladies’ Circle Nederland en is daarbij het aanspreekpunt voor de penningmeesters uit onze Circles.

Linda is afkomstig uit Ladies’ Circle 05 Roermond.

Circlebezoek aanvragen

We streven ernaar om eens in de 3 jaar elke Circle te laten bezoeken door een lid van het hoofdbestuur.

We sluiten graag aan bij een (online) meeting of activiteit van jouw Circle. Dus voel je vrij om een bezoek aan te vragen met één van ons. Wanneer onze agenda het toelaat, schuiven we graag bij jullie aan.

Heb je specifieke vragen over Ladies’ Circle Nederland of kunnen we je helpen met vragen over bijvoorbeeld het werven van nieuwe leden? Ook dan kun je hieronder een (online) Circlebezoek aanvragen. Vul het formulier in en geef eventueel je voorkeur aan. Dan kijken wij of we dit mogelijk kunnen maken.

Maandfilmpjes 2021 - 2022

Elke maand maken wij als hoofdbestuur een maandfilmpje. Een mooi overzicht van alle activiteiten en successen die we samen behaald hebben. Hier kun je ze allemaal nog eens rustig terug kijken.

November 2021

Een overzicht vanuit het hoofdbestuur van Ladies’ Circle Nederland van alle activiteiten van de maand november van 2021.

Oktober 2021

Een overzicht vanuit het hoofdbestuur van Ladies’ Circle Nederland van alle activiteiten van de maand oktober van 2021.

September 2021

Een overzicht vanuit het hoofdbestuur van Ladies’ Circle Nederland van alle activiteiten van de maand september van 2021.

September 2021

Een overzicht vanuit het hoofdbestuur van Ladies’ Circle Nederland van alle activiteiten van de maanden juli en augustus van 2021.

Juni 2021

Een overzicht vanuit het hoofdbestuur van Ladies’ Circle Nederland van alle activiteiten van de maand juni 2021.

Maak kennis met onze regio coördinatoren

Regio 1 – Sanne Hageman en Debby Homans

Ik ben Debby Homans, 44 jaar oud, married with children en lid van LC73 in Emmen, waarvan ik mede-oprichtster ben. Deze mooie club is in 2013 gecharterd en sindsdien heb ik niet alleen binnen mijn eigen Circle, maar ook binnen LCNL en LCI vele geweldige dames leren kennen en mooie ervaringen opgedaan. Bijzondere handen uit de mouwen acties, fundraising activiteiten van klein tot groot, gezellige borrels, etentjes en weekendjes weg. Met als absolute hoogtepunten een 4-daagse vakantie met 18 dames naar een gigantische villa in Spanje om ons eerste lustrum te vieren en drie dagen feest in Rotterdam tijdens de AGM in 2019.

Na deze AGM werd ik enthousiast om mij ook in te zetten buiten mijn eigen Circle en heb ik mij aangemeld als regiocoördinator van regio 1 (grofweg provincies Groningen, Friesland en Drenthe). Samen met Sanne Hageman van LC21 Friese Wouden vervul ik deze rol nu vanaf het begin van de pilot. Wij proberen de Circles binnen onze regio beter te leren kennen en zetten ons in voor meer verbinding. We staan altijd open voor vragen en suggesties.

Liefs,
Debby

Deze Circles vallen onder regio 1:

LC03 Groningen
LC12 De Hunze
LC21 De Friese Wouden
LC39 Assen
LC69 Sneek
LC73 Emmen
LC81 Noord-West Friesland

Regio 2 – vacature

Voor regio 2 zijn we op zoek naar een regiocoördinator. Heb je interesse in deze vacature? Bekijk dan onze vacaturebank

Deze Circles vallen onder regio 2:

LC08 Twente
LC14 Twickel
LC22 Oostenwind
LC33 Oldenzaal
LC58 IJssellink
LC72 Zutphen

Regio 3 – vacature

Voor regio 3 zijn we op zoek naar een regio coördinator. Heb je interesse in deze vacature? Bekijk dan onze vacaturebank

Deze Circles vallen onder regio 3:

LC01 Epe
LC09 Flevoland
LC34 Zwolle
LC42 Dronten
LC47 N.W. Veluwe
LC54 Hoogeveen
LC62 Meppel

Regio 4 – vacature

Voor regio 4 zijn we op zoek naar een regiocoördinator. Heb je interesse in deze vacature? Bekijk dan onze vacaturebank

Deze Circles vallen onder regio 4:

LC11 Wageningen
LC48 De Liemers
LC63 Ede
LC68 Barneveld
LC77 Leusden

Regio 5 – vacature

Voor regio 5 zijn we op zoek naar een regiocoördinator. Heb je interesse in deze vacature? Bekijk dan onze vacaturebank

De volgende Circles vallen onder regio 5:

LC07 De Aa
LC24 Tilburg
LC38 ‘De Lind’ Oisterwijk
LC61 De Leest
LC64 De Baronessen
LC65 Bossche Parels

Regio 6 – Mariziana van Leeuwen

Mijn naam is Mariziana van Leeuwen. Ik ben 41 jaar en ik ben getrouwd met Joost en wij hebben twee dochters. Sinds 2012 ben ik lid van LC16 Weert en sinds vorig jaar ben ik regiocoördinator van regio 6, dat zijn alle Limburgse circles.

Afgelopen jaar heb ik twee circles fysiek bezocht. Het was erg leuk om te zien hoe andere circles hun circle-avonden invullen. Helaas deed toen Corona zijn intrede en kwam alles even stil te liggen. Na een periode van herpositionering van het circle-gevoel, zijn we na de zomervakantie weer opnieuw opgestart. Bij de RBB zijn weer nieuwe plannen gemaakt en ook de eerste digitale afspraken zijn inmiddels ingepland. De veranderende omstandigheden maakt dat we met z’n allen zoekende zijn hoe we toch onze vriendschapsband levend kunnen houden en hoe we nieuwe serviceprojecten kunnen opstarten en reeds bestaande serviceprojecten anders kunnen invullen. Door met elkaar in contact te blijven kunnen we elkaar steunen en van elkaar leren.

Kortom, blijf verbonden, koester de vriendschap, kijk wat er nog wel mogelijk is om ons steentje bij te dragen om de wereld samen iets mooier te maken.

De volgende Circles vallen onder regio 6:

LC05 Roermond
LC15 Venlo
LC16 Weert
LC36 Maasland
LC50 Maastricht
LC71 Parkstad

Regio 7 – Michaëla Wielinga

Hi! Ik ben Michaëla Wielinga, geboren en getogen in Culemborg. Ik ben getrouwd met Ronald en moeder van 2 prachtige dochters, Elise en Vivienne. In het dagelijks leven ben ik werkzaam als advocaat en mediator op het gebied van het Personen- en Familierecht en ben ik vaak te vinden op de hockeyclub in Culemborg.

In 2014 heb ik samen met mijn goede vriendin, Suzanne Kienjet (thans helaas verhuisd St Pancras en nu lid van LC06 Alkmaar) onze Ladies’ Circle 75 Betuwse Bloesems opgericht. Een club supergezellige vrouwen waarmee een bijzondere vriendschap is ontstaan en met wie ik mij graag in zet voor het goede doel. Zowel het ophalen van geld als een handen uit de mouwenactie vinden wij daarbij belangrijk en leuk om te organiseren.

Al van het begin af aan krijg ik veel energie van het bijwonen van het VOL, de ALV en charters van nieuwe Circles. Er is meer dan onze eigen Circle en wat is nu leuker om die ervaringen uit te wisselen, nieuwe ideeën op te doen en van elkaar te leren?

Als regiocoördinator van regio 7 hoop ik nog meer Ladies te leren kennen en meer verbinding te kunnen leggen tussen de Circles in de regio. Hopelijk tot snel!

De volgende Circles vallen onder regio 7:

LC17 Utrecht
LC30 Bilthoven-Zeist
LC56 Utrechtse Heuvelrug
LC60 De Haar
LC74 Soest
LC75 Betuwse Bloesems

Regio 8 – vacature

Voor regio 8 zijn we op zoek naar een regiocoördinator. Heb je interesse in deze vacature? Bekijk dan onze vacaturebank

De volgende Circles vallen onder regio 8:

LC02 Wassenaar
LC25 Den Haag
LC26 Noordwijk-Oegstgeest
LC32 Voorschoten-Leidschendam
LC44 Voorhout
LC52 Aan Zee
LC53 Het Groene Hart
LC57 Leiden

Regio 9 – vacature

Voor regio 9 zijn we op zoek naar een regiocoördinator. Heb je interesse in deze vacature? Bekijk dan onze vacaturebank

De volgende Circles vallen onder regio 9:

LC04 Schiedam
LC27 Rotterdam
LC35 Alblasserwaard
LC40 Voorne
LC45 Goeree-Overflakkee
LC46 Schouwen-Duiveland
LC51 Zeeuws-Vlaanderen
LC55 De Hoeksche Circle
LC67 De Markiezinnen

Regio 10 – vacature

Voor regio 10 zijn we op zoek naar een regiocoördinator. Heb je interesse in deze vacature? Bekijk dan onze vacaturebank

LC06 Alkmaar
LC10 Haarlemmerland
LC18 Het Gooi
LC23 De Cogge Rondte
LC49 Amstelland

Regio 11 – Imke Melskens

Inmiddels hebben de Circles in regio 11 mij wel al eens ergens gezien of iets over mij gehoord. Maar misschien toch nog even goed om mijzelf even voor te stellen.

Ik ben Imke Melskens, 32 jaar en woon in het Brabantse Boxmeer met mijn vriend Bob.
Ik werk als woon- en persoonlijk begeleider bij een beschermde woonvorm voor mensen met psychiatrische problematiek. Daarnaast hou ik enorm van reizen en leuke dingen doen met de lieve mensen om mij heen. Mijn motto is dan ook “Leef.. geniet.. en maak herinneringen!”

Ik ben sinds eind 2014 lid van Ladies Circle 13 Land van Cuijk en sinds eind 2019 regiocoördinator regio 11.

De komende maanden staan in het teken van met de voorbereiding voor de RBB. Ook werk ik met de andere regiocoördinatoren wat andere ideeën uit, zoals een nieuwsbrief en een column. Ik hoop dat het op deze manier inzichtelijker wordt wat andere Circles in de regio organiseren en kunnen er ideeën worden uitgewisseld.

Daarnaast probeer ik tijdens deze pilot veel mogelijk circles te bezoeken, tijdens een vergadering of activiteit.

Heb je door het jaar heen vragen? Stel ze gerust!!

Lieve groet Imke

De volgende Circles vallen onder regio 11:

LC13 Land van Cuijk
LC29 De Kempen
LC41 De Leijgraaf
LC59 Eindhoven
LC66 Son en Breugel
LC76 Helmond
LC80 Oss

Voor Onze Ladies

Meer informatie vind je op vol.ladiescircle.nl

VOL – Voor Onze Ladies

Het VOL is de halfjaarlijkse vergadering van Ladies´ Circle Nederland en vindt ieder jaar plaats op de eerste zaterdag van februari in Lexmond. Het VOL is gratis voor alle Ladies en zal dit bestuursjaar plaatsvinden op zaterdag 19 februari 2022. Het is een superleuke dag voor alle Ladies om inspiratie op te doen, elkaar te ontmoeten en van elkaar te leren.

  • Vol informatie om Circlen nog leuker en professioneler te maken,
  • Vol workshops voor en door Ladies
  • Vol gezelligheid & lekkere lunch
  • Vol energie weer naar huis!

Meer informatie vind je op vol.ladiescircle.nl

ALV – Algemene Leden Vergadering

De ALV (de Algemene Leden Vergadering) is een jaarlijkse vergadering voor alle (oud) Ladies. Op de ALV wordt elk jaar het hoofdbestuur samengesteld met nieuwe en zittende bestuursleden en wordt het motto en logo voor het nieuwe bestuursjaar gepresenteerd.

De eerstvolgende ALV vindt digitaal plaats op 28 mei 2022. Meer informatie hierover vind je op alv.ladiescircle.nl

ALV

Meer informatie vind je op alv.ladiescircle.nl