Circler.World

Ladies’ Circle Nederland maakt gebruik van het internationale platform Circler.World. Hierdoor zijn wij in verbinding met onze Ladies op lokaal, regionaal, nationaal en internationaal niveau. 

Circler.World is het platform van Ladies’ Circle:

  • Waarmee je gemakkelijk andere Ladies op regionaal, nationaal en internationaal niveau kunt vinden
  • Waarmee je heel snel in contact kunt treden met number clubs over de gehele wereld
  • Waarmee je activiteiten , vergaderingen en notulen alsook foto’s kunt delen met Ladies in je eigen Circle
  • Waarmee je makkelijk evenementen van Ladies en Circles kunt vinden én bezoeken op regionaal, nationaal alsook internationaal niveau
  • Waarmee je heel snel in contact kunt treden met Side by Side clubs uit de Round Table Family over de gehele wereld

Via Circler.World is het mogelijk om diverse workshops te bekijken over het gebruik van Circler.World.

Round Table Family App

Circler.World is goed te gebruiken via elke browser, maar toch vroegen vele Ladies wanneer Circler.World ook als app te gebruiken is en dat is sinds 2021 het geval. In de Round Table Family app kun je gemakkelijk jouw Ladies terugvinden, de kalender van jouw Circle heb je direct bij de hand. En ga je op bezoek bij een van je Ladies, klik op de naam en Google.Maps verzorgt de route tot bij haar thuis. 

Wil je er gebruik van maken? Dan dien je eerst de app te downloaden via Google Play of via de Apple App Store Je logt hierna in met de gegevens van Circler.World. 

Instructievideo's

Nieuw lid aanmelden

Het aanmaken van een nieuw lid binnen een Circler.World kan standaard worden gedaan door de voorzitter of secretaris van de Circle, zij hebben immers de zgn. admin-rechten binnen de Circle. Het is belangrijk ,voordat je een nieuw lid aanmaakt, over te schakelen naar de admin-modus.

In  de handleiding staat, vanaf pagina 5 , stap voor stap beschreven hoe dit te doen vanaf een laptop. In bijgaand filmpje laten we zien hoe je dit kunt doen via de app op de telefoon.

Circles in jouw regio

Wist je dat je in Circler.World heel handig kunt kijken welke Circles er in jouw regio zitten? Leuk om te weten als de RBB´s er weer aan komen.

Natuurlijk kan je ook opzoeken welke Circles in andere regio’s zitten! Wil je weten hoe? Check dan dit filmpje.

Profiel aanpassen

Hier laten we je zien hoe je gemakkelijk je eigen profiel kunt aanpassen.

Poll aanmaken

Wisten jullie ook dat je heel gemakkelijk online en al dan niet anoniem kunt stemmen binnen je eigen Circle door een poll aan te maken? Bijvoorbeeld om een nieuw goed doel te kiezen, een handen-uit-de-mouwen-actie  of keuze nieuw item ten behoeve van het vergroten van de zichtbaarheid van jullie Circle.

Cross Family Optie

In deze video laten we je zien hoe je de optie Cross family toevoegt waarmee je ook binnen de Round Table, 41-Club, Agora Club & Tangent Club zichtbaar bent.

Veelgestelde vragen

Waar kan ik inloggen in Circler.World?

Je kunt via de volgende url: https://nl.ladiescircle.world/en/login/

Wat als ik mijn wachtwoord kwijt ben?

Je kunt via de url: https://nl.ladiescircle.world/en/login/ inloggen en via de knop “Forget Password” een nieuw wachtwoord aanvragen. Bij de huidige secretaris en voorzitter van je Circle kun je eventueel je persoonlijke gebruikersnaam opvragen.

Ik wil een nieuwe Lady aanmaken of uitschrijven. Hoe doe ik dit?

In het besturen handboek in Circler.World staat stap voor stap uitgelegd hoe je dit kunt doen.

Waar kan ik de Circler.World handleiding vinden?

De handleiding is te vinden in de documenten van Circler.World: https://nl.ladiescircle.world/en/documents/10086/

Mijn vraag staat er niet bij...

Staat je het antwoord op je vraag niet in de Circler.World handleiding of in het besturenhandboek, stuur dan een e-mail naar secretary@ladiescircle.nl