Circler.World

Nieuwe technologieën veranderen de wereld in hoog tempo en de mogelijkheden zijn onze verbeelding ontgroeid. Ladies ‘ Circle International ontsnapt niet aan deze digitale transformatie. Om de technologie bij te houden en LCI naar de toekomst te brengen, is een communityplatform ontworpen, genaamd Cirlcer.World.

Het platform is gebaseerd op de reguliere Circler die nodig is om verbinding te maken en te reizen, om het voor de LCI-raad en Ladies’ Circle Nederland gemakkelijker te maken om up-to-date te zijn.

Per 22 juni 2020 is Ladies’ Circle Nederland onboard aangaande Circler.World en maakt het voor elke Nederlandse Lady nu mogelijk om digitaal nieuwe vrienden te maken en oude bekenden op te zoeken.

Klik hier als je wilt inloggen in Circler.World

Internationaal platform

Circler.World is het platform van Ladies’ Circle:

  • Waarmee je gemakkelijk andere ladies op regionaal, nationaal en internationaal niveau kunt vinden
  • Waarmee je heel snel in contact kunt treden met number clubs over de gehele wereld
  • Waarmee je activiteiten , vergaderingen en notulen alsook foto’s kunt delen met ladies in je eigen Circle
  • Waarmee je makkelijk evenementen van Ladies en Circles kunt vinden én bezoeken op regionaal, nationaal alsook internationaal niveau

De handleiding, F.A.Q. en de Circler.World nieuwsbrief kun je hier downloaden. Staat je vraag er niet bij of kom je er echt niet uit, stuur dan een e-mail naar secretary@ladiescircle.nl

Instructievideo's

Profiel aanpassen

Ieder maand plaatsen we een nieuwe instructievideo om je verder op weg te helpen in Circler.Word. Dit keer laten we je zien hoe je gemakkelijk je eigen profiel kunt aanpassen.