Circler.World

Nieuwe technologieën veranderen de wereld in hoog tempo en de mogelijkheden zijn onze verbeelding ontgroeid. Ladies ‘ Circle International ontsnapt niet aan deze digitale transformatie. Om de technologie bij te houden en LCI naar de toekomst te brengen, is een communityplatform ontworpen, genaamd Cirlcer.World.

Het platform is gebaseerd op de reguliere Circler die nodig is om verbinding te maken en te reizen, om het voor de LCI-raad en Ladies’ Circle Nederland gemakkelijker te maken om up-to-date te zijn.

Per 22 juni 2020 is Ladies’ Circle Nederland onboard aangaande Circler.World en maakt het voor elke Nederlandse Lady nu mogelijk om digitaal nieuwe vrienden te maken en oude bekenden op te zoeken.

Klik hier als je wilt inloggen in Circler.World

Internationaal platform

Circler.World is het platform van Ladies’ Circle:

  • Waarmee je gemakkelijk andere ladies op regionaal, nationaal en internationaal niveau kunt vinden
  • Waarmee je heel snel in contact kunt treden met number clubs over de gehele wereld
  • Waarmee je activiteiten , vergaderingen en notulen alsook foto’s kunt delen met ladies in je eigen Circle
  • Waarmee je makkelijk evenementen van Ladies en Circles kunt vinden én bezoeken op regionaal, nationaal alsook internationaal niveau

Instructievideo's

Profiel aanpassen

Ieder maand plaatsen we een nieuwe instructievideo om je verder op weg te helpen in Circler.Word. Dit keer laten we je zien hoe je gemakkelijk je eigen profiel kunt aanpassen.

Circles in jouw regio

Wist je dat je in Circler.World heel handig kunt kijken welke Circles er in jouw regio zitten? Leuk om te weten als de RBB´s er weer aan komen.

Natuurlijk kan je ook opzoeken welke Circles in andere regio’s zitten! Wil je weten hoe? Check dan dit filmpje.

Poll aanmaken

Wisten jullie ook dat je heel gemakkelijk online en al dan niet anoniem kunt stemmen binnen je eigen Circle door een poll aan te maken? Bijvoorbeeld om een nieuw goed doel te kiezen, een handen-uit-de-mouwen-actie  of keuze nieuw item ten behoeve van het vergroten van de zichtbaarheid van jullie Circle.

Nieuw lid aanmelden

Het aanmaken van een nieuw lid binnen een Circler.World kan standaard worden gedaan door de voorzitter of secretaris van de Circle, zij hebben immers de zgn. admin-rechten binnen de Circle. Het is belangrijk ,voordat je een nieuw lid aanmaakt, over te schakelen naar de admin-modus.

In  de handleiding staat, vanaf pagina 5 , stap voor stap beschreven hoe dit te doen vanaf een laptop. In bijgaand filmpje laten we zien hoe je dit kunt doen via de app op de telefoon.

Veelgestelde vragen

Waar kan ik inloggen in Circler.World?

Je kunt via de volgende url: https://nl.ladiescircle.world/en/login/

Wat als ik mijn wachtwoord kwijt ben?

Je kunt via de url: https://nl.ladiescircle.world/en/login/ inloggen en via de knop “Forget Password” een nieuw wachtwoord aanvragen. Bij de huidige secretaris en voorzitter van je Circle kun je eventueel je persoonlijke gebruikersnaam opvragen.

Ik wil een nieuwe Lady aanmaken of uitschrijven. Hoe doe ik dit?

In het besturen handboek in Circler.World staat stap voor stap uitgelegd hoe je dit kunt doen.

Waar kan ik de Circler.World handleiding vinden?

De handleiding is te vinden in de documenten van Circler.World: https://nl.ladiescircle.world/en/documents/10086/

Mijn vraag staat er niet bij...

Staat je het antwoord op je vraag niet in de Circler.World handleiding of in het besturenhandboek, stuur dan een e-mail naar secretary@ladiescircle.nl