Vacaturebank

Is landelijk Circlen ook iets voor jou? Een kijkje nemen buiten je Circle kan een leuke manier zijn om andere Ladies uit het land te leren kennen en je tegelijkertijd in te zetten voor Ladies’ Circle Nederland.

Momenteel staan de volgende vacatures open:

logo_LCNL_witgevuld

Elk jaar zijn we op zoek naar een nieuw gezicht voor Ladies’ Circle Nederland. Iemand die LCNL vertegenwoordigt, zowel nationaal als internationaal. Het eerste jaar mag je vooral kijken hoe je voorgangers het doen en bereid je je voor op jouw presidentsjaar. Zodra het tweede jaar start, zorg jij er als President voor dat Circles zoveel mogelijk gefaciliteerd worden, immers in het land gebeurt het. Ook Charter je nieuwe Circles en mag je landelijke bijeenkomsten voorzitten. Je laatste jaar als IPP staat vooral in het teken van de internationale contacten & de overdracht van al je ervaringen en kennis. Drie verschillende jaren waarin je veel leert over LCNL, maar vooral ook over jezelf.

Duur van de functie: 3 jaar
Aanmelden voor deze functie kan tot 5 maart 2022.

In deze functie ben je het aanspreekpunt voor Ladies’ Circle Nederland via de algemene mailbox alsook Side by Side en internationaal, je plant en notuleert de bestuursvergaderingen, organiseert de locatie voor het VOL, plant de RBB’s in overleg met de organiserende regiocoördinatoren en Circles en maakt de draaiboeken voor het VOL en de ALV samen met de andere HB leden. Voor Circler.World ben jij het eerste aanspreekpunt en trek je hierin op samen met de Treasurer en Weblady. Vanzelfsprekend komen er ieder jaar ook spontane werkzaamheden bij welke inspirerend zijn om op te pakken. En natuurlijk ga je  mee naar de MTM, AGM, op Circlebezoek en wanneer je dit leuk vindt ook naar de meetings van onze Side by Side clubs. Ben jij het organisatietalent en de spin in dit prachtige ”LCNL web” dat dit allemaal in goede banen weet te leiden, dan ben jij de Lady aan wie Siska graag haar stokje gaat overdragen…

Duur van de functie: 2 of 3 jaar
Aanmelden voor deze functie kan tot 5 maart 2022.

Als Weblady ben je verantwoordelijk voor alle PR & communicatie van Ladies’ Circle Nederland. Een veelzijdige en uitdagende functie waarin je goed je creativiteit kwijt kunt. Je beheert de website van LCNL en je ondersteunt de Circles in het land bij het beheren van hun eigen websites en webshops. Maar naast het uitvoeren van werkzaamheden aan de websites beheer je ook onze social media kanalen, verzendt je persberichten naar landelijke media en ontwerp je verschillende soorten drukwerk. Tegelijkertijd ben je het aanspreekpunt voor ons eigen magazine de Circulaire. Je gaat net als de andere HB leden op Circlebezoek en natuurlijk ga je ook mee naar de MTM en AGM. Help jij mee om Ladies’ Circle Nederland nog beter op de kaart te zetten?  

Duur van de functie: 2 of 3 jaar
Aanmelden voor deze functie kan tot 5 maart 2022.

Vacature Regiocoördinator (RC)
De Regiocoördinatoren timmeren goed aan de weg en enthousiasmeren steeds meer Ladies om mee te doen. Op dit moment is er voor regio 2, 3, 5, 9 en 10 nog geen Regiocoördinator. Wij zoeken voor elke regio 1 Lady die dit wil oppakken om de pilot tot een succes te maken.

Wat is ook alweer de concrete vraag aan deze Ladies?
Tijdens de ALV op 25 mei 2019 hebben we een GO gekregen op het voorstel om een pilot van twee jaar met Regiocoördinatoren te doen. Het doel is Circles regionaal te verbinden, door informatie te halen en brengen. Afstanden naar elkaar en naar het HB te verkleinen, kennis te maken met het besturen binnen Ladies’ Circle en last but not least plezier te hebben en er persoonlijk van te groeien. Praktisch betekent dit, dat je bij een aantal Circles uit je regio op bezoek gaat, enkele bijeenkomsten hebt en eventueel kleine projecten samen uitwerkt.

De JUCO, de Juridische Commissie van Ladies’ Circle Nederland, ontvangt voornamelijk vragen op het gebied van statuten, btw, huishoudelijk reglementen en aansprakelijkheid. Op dit moment zijn hier 3 Ladies, Nanda, Tina & Elise, bij betrokken en actief. We zoeken aanvulling zoeken in de vorm van een fiscalist en/of (kandidaat)notaris. Past deze vacature bij jou?