Vacaturebank

Is landelijk Circlen ook iets voor jou? Een kijkje nemen buiten je Circle kan een leuke manier zijn om andere Ladies uit het land te leren kennen en je tegelijkertijd in te zetten voor Ladies’ Circle Nederland.

Ieder van ons heeft het wel druk met het werk, familie, de kinderen en de rest van ons drukke bestaan. Als je ooit al een keer tegen jezelf al hebt gezegd dat je misschien wel ooit een landelijke functie wil vervullen, wacht er dan niet langer mee… het leven gaat al zo snel voorbij….

Momenteel staan de volgende vacatures open:

logo_LCNL_witgevuld

Vacature Regiocoördinator (RC)
De Regiocoördinatoren timmeren goed aan de weg en enthousiasmeren steeds meer Ladies om mee te doen. Op dit moment is er voor regio 2, 3, 5, 9 en 10 nog geen Regiocoördinator. Wij zoeken voor elke regio 1 Lady die dit wil oppakken om de pilot tot een succes te maken.

Wat is ook alweer de concrete vraag aan deze Ladies?
Tijdens de ALV op 25 mei 2019 hebben we een GO gekregen op het voorstel om een pilot van twee jaar met Regiocoördinatoren te doen. Het doel is Circles regionaal te verbinden, door informatie te halen en brengen. Afstanden naar elkaar en naar het HB te verkleinen, kennis te maken met het besturen binnen Ladies’ Circle en last but not least plezier te hebben en er persoonlijk van te groeien. Praktisch betekent dit, dat je bij een aantal Circles uit je regio op bezoek gaat, enkele bijeenkomsten hebt en eventueel kleine projecten samen uitwerkt.

De JUCO, de Juridische Commissie van Ladies’ Circle Nederland, ontvangt voornamelijk vragen op het gebied van statuten, btw, huishoudelijk reglementen en aansprakelijkheid. Op dit moment zijn hier 3 Ladies, Nanda, Tina & Elise, bij betrokken en actief. We zoeken aanvulling zoeken in de vorm van een fiscalist en/of (kandidaat)notaris. Past deze vacature bij jou?