Overslaan en naar de inhoud gaan

Veelgestelde vragen

Doelstellingen Ladies' Circle Nederland

Wat zijn de doelstellingen van LCNL?

​LCNL, rekening houdende met, en eerbiedigende iedere godsdienstige en levensbeschouwelijke overtuiging, stelt zich te doel:

  1. het bevorderen van vriendschap;
  2. het bevorderen van een positieve levenshouding van de leden;
  3. het bevorderen van verdraagzaamheid;
  4. het bevorderen van eerlijkheid en openheid ten opzichte van alle medemensen
  5. het versterken van het besef, dat ieder lid op haar eigen wijze de gemeenschap behoort te dienen;
  6. het bieden van service ten dienste van de samenleving.

Nieuwe leden

Hoe kan ik lid worden van een Circle?

Elke Circle heeft haar eigen procedure voor het aannemen van nieuwe leden.Bij de meeste Circles moet je voorgedragen worden door één van de leden voordat je lid kunt worden. Je kunt natuurlijk wel jouw interesse in lidmaatschap kenbaar maken bij de desbetreffende Circle.

Sommige Circles organiseren ook speciale avonden om nieuwe leden te werven. Benieuwd of er een Circle bij jou in de buurt zit? Check dat hier

Geen Circle bij jou in de buurt? Dan is het misschien leuk om er zelf één op te richten. Neem contact op met de IPP van Ladies' Circle Nederland en zij geeft je alle informatie die je nodig hebt.

Nationaal Service Project

Wat is de NSR en wat doen zij?

De NSR is de Nationale Service Raad oftwel de commissie die het landelijk serviceproject vorm geeft.Zij zorgen voor de coördinatie van het totale project, dat twee jaar duurt. Elke Circle kan zelf een activiteit organiseren voor het landelijk project en kan hiervoor de hulp en/of kennis inschakelen van de NSR.

De NSR zorgt ook voor informatievoorziening rondom het project: wat houdt het project precies in? Wat zijn de ontwikkelingen? Wat wordt er allemaal aan acties georganiseerd?

De NSR zorgt doorgaans ook voor producten die verkocht kunnen worden voor het serviceproject. Deze producten kunnen bij hen besteld worden en tijdens activiteiten verkocht worden ten behoeve van het serviceproject.

Hoe kan ik de NSR bereiken?

De NSR is te bereiken via Serviceraad@ladiescircle.nl en meer informatie vind je op nsr.ladiescircle.nl

 

Ledenadministratiesysteem

Hoe kan ik inloggen in het LAS (ledenadministratiesysteem)?

  • Op de website van LCNL staat een link naar het LAS. Je gebruikersnaam is je emailadres en je wachtwoord heb je bij aanmelding lidmaatschap of in november 2014 ontvangen. Wachtwoord vergeten? Onder aan het inlogscherm van het LAS kun je een nieuw wachtwoord aanvragen. De handleiding voor leden kun je in het LAS in “kennis delen” vinden, of je vraagt dit op bij de secretaris van je Circle.

Mijn gegevens zijn gewijzigd. Hoe kan ik deze aan laten passen?

  • De secretaris van je Circle is bevoegd om NAWgegevens aan te passen.