Round Table Family

Op internationaal niveau wordt de samenwerking tussen de diverse clubs behorende bij de tafel familie geïntensiveerd.

In 2006 ondertekenden Ladies` Circle International (LCI) & Round Table International (RTI) een Memorandum of Understanding tussen de twee clubs om een ​​nauwere relatie aan te moedigen en elkaar te helpen. Aangeduid als de ‘Side by Side’ (SBS).

 

Ook op nationaal niveau hebben wij dit streven!
Ladies` Circle Nederland,  Agora Club NederlandDe Nederlandsche Tafelronde 41-Club Nederland,
proberen elkaar te versterken door samen dingen te organiseren en te leren van elkaar.

Ladies’ Circle is een serviceclub, een vereniging voor vrouwen tot en met 45 jaar.

Onder het motto Vriendschap en Service zetten wij ons in voor ondersteuning van goede doelen. Dat kan door het inzamelen van geld en door handen-uit-de-mouwen activiteiten.

Ladies zijn welkom vanaf 18 jaar en moeten, als ze voor 31 maart 45 jaar zijn geworden, de Circle weer verlaten. Daardoor vernieuwt het ledenbestand zich voortdurend.

Ladies` Circle Nederland

Agora Club is een service club voor vrouwen vanaf 42 jaar, waarbij het accent ligt op het bevorderen van onderling contact en vriendschap tussen vrouwen wereldwijd.

In 1986 stonden in Frankrijk een aantal oud-leden van Ladies’ Circle aan de wieg van Agora. In Straatsburg kwam in 1996 Agora Club International tot stand. In Nederland is Agora sinds 1993 actief.

Er wordt op kleine schaal aan service gedaan, regionaal, nationaal of internationaal.

Het motto is: Vriendschap en Tolerantie.

Ladies zijn welkom vanaf 45 jaar, hierdoor onttrekken we geen leden van elkaar.

Agora Club Nederland

In Nederland zijn 9 Agoraclubs actief verspreid over het gehele land. Elk jaar komen er weer nieuwe Clubs bij.

In sommige landen bestaat Agora als vervolg op Ladies` Circle, in sommige landen Tangent & in Nederland kun je dus kiezen.
Mocht je als Lady een Agora Club willen oprichten kun je contact opnemen met Agora Club Nederland. #oncealadyalwaysalady

לוגו שקוף 2021.pngTangent Club is een natuurlijke voortzetting van Ladies` Circle.

 

De eerste Tangent Club werd op 15 februari 1950 opgericht door vroegere Circlers van Ladies Circle Groot-Brittannië en Ierland. In Nederland is Tangent sinds 1999 actief.

We komen maandelijks bij elkaar dit kan zijn voor een huisbijeenkomst of een cultureel dan wel sportief uitstapje.

Tweemaal per jaar nodigen wij onze partners uit voor de barbecue en de nieuwjaarsborrel. Daarbij spelen wij 1x per jaar om de Tangent golfbokaal.

In Nederland zijn 2 Tangentclubs; te weten De Haar in midden Nederland en De Dellen in het oosten van het land.

In sommige landen bestaat Tangent als vervolg op Ladies` Circle, in sommige landen Agora Club & in Nederland kun je dus kiezen.

Mocht je als Lady een Tangent Club willen oprichten kun je contact opnemen met Tangent Club. #oncealadyalwaysalady

Welkom - Round Table The NetherlandsDe Nederlandsche Tafelronde is een vereniging voor mannen tussen de 18 en 40 jaar. Mannen die onderlinge vriendschap hoog in het vaandel hebben staan. Die zich willen blijven ontwikkelen en ontplooien. En ondertussen hun expertise en tomeloze energie in willen zetten voor het goede doel. Die kennis en ervaring willen delen en niet terugdeinzen voor een levendige discussie.

Tafelaars zijn welkom vanaf 18 jaar en moeten, als ze voor 31 maart 40 jaar zijn geworden, de Tafel weer verlaten. Daardoor vernieuwt het ledenbestand zich voortdurend en is er geen ruimte voor verzadiging en vergrijzing. Daarnaast zorgen de lokale Tafels dat er bij voorkeur geen twee Tafelaars zijn met hetzelfde beroep en dat de leeftijdsopbouw van de Tafel gelijkmatig is. Elke Tafel heeft gemiddeld 16 tot 20 leden van zeer divers pluimage.

Nederlandsche Tafel Ronde

41 Club Nederland (‘Fourty-one’) is de officiële Nederlandse organisatie voor leden van de Nederlandsche Tafelronde, die vanwege hun leeftijd van 40 uitreden bij hun lokale Tafelronde.

Als zij besluiten om samen een 41 Club op te richten, krijgt deze club het nummer van de tafel die actief is in de oprichtingsplaats.

41 Club Nederland

 

Round Table Family App

Round Table Family App
Ladies’ Circle Nederland is onderdeel van de Round Table Family. Circler.World is goed te gebruiken via elke browser, maar toch vroegen vele Ladies wanneer Circler.World ook als app te gebruiken is en dat is sinds 2021 het geval. In de app kun je gemakkelijk jouw Ladies terugvinden, de kalender van jouw Circle heb je direct bij de hand. En ga je op bezoek bij een van je Ladies, klik op de naam en Google.Maps verzorgt de route tot bij haar thuis.

Wil je er gebruik van maken? Dan dien je de app te downloaden via Google Play of via de Apple App Store. Je logt hierna in met de gegevens van Circler.World.

 

 

 

  1. De app laat eerst de leden van je Circle zien.
  2. Via het tweede tabblad (Register) kun je naar de gegevens van het Hoofdbestuur, De Regio’s en alle Circles.
  3. Via het derde tabblad (Chats) kun je berichtjes sturen aan degene die ook al gebruik maken van de app.
  4. Tabblad vier geeft je een lijst van Leden in de buurt, om deze mogelijkheid te gebruiken moet je natuurlijk wel je eigen locatie aanzetten. Je ziet wie er op welke afstand in de buurt is.
  5. Via het laatste tabblad kun je doorlinken naar Circler.World en alle informatie die daarop staan. Jij bepaalt welke gegevens er zichtbaar zijn en of je gebruik maakt van alle faciliteiten.