Overslaan en naar de inhoud gaan

Zeeuws-Vlaamse Familie Rally levert € 3.750 op

14/10/2017

Op 24 september 2017 organiseerden we als Ladies' Circle Zeeuws-Vlaanderen samen met serviceclub Soroptimisten Zeeuws-Vlaanderen de grote Zeeuws-Vlaamse Familie Rally. Een gezellige autopuzzeldag door Zeeuws-Vlaanderen voor het hele gezin. De opbrengst van het evenement was € 3.750 voor stichting Reyntje. Wij bedanken nogmaals alle sponsoren en deelnemers voor deze geweldige opbrengst.

De Zeeuws-Vlaamse Familie Rally was een gezellige puzzeltocht met onderweg allerlei opdrachten en vragen. We begonnen in Axel met taart en eindigden in Hoek met mosselen en saté.

Stichting Reyntje
Stichting Reyntje organiseert gratis zorgeloze speelmiddagen in een professionele omgeving voor kinderen die een steuntje in de rug nodig hebben. Er zijn kinderen die in sociaal opzicht tussen wal en schip vallen. Stichting Reyntje speelt in op een groeiende ‘vergeten doelgroep’ in de hulpverlening. Spelenderwijs leren de kinderen sociale vaardigheden, worden ze zelfbewuster door nieuwe ervaringen en maken ze vriendjes. Zo komen zij uit hun sociaal isolement.