Overslaan en naar de inhoud gaan

Weblady

 Ingrid Houben, 39 jaar, getrouwd met Olav en moeder van 3 geweldige kinderen, Thijs (11 jaar), Floortje (10 jaar) en Annelinde (6 jaar). Sinds januari 2013 ben ik lid van Ladies' Circle 44 Voorhout. Twee jaar lang mocht ik secretaris van deze kleine,maar erg leuke Circle zijn.

Sinds ik gestopt ben met werken besteed ik mijn tijd zoveel mogelijk aan vrijwilligerswerk.Op de basisschool van mijn kinderen als klassenmoeder, medewerker boekenhoek, webmaster en verkeersouder. Bij Homestart als vrijwilliger die moeders met jonge kinderen tijdelijk ondersteunt met praktische hulp of een luisterend oor. Bij de hockeyclub van mijn dochters ben ik lid van de scheidsrechterscommissie. Elk jaar in april coördineer ik de collecte van Nationaal Fonds Kinderhulp in Voorhout. Binnen mijn eigen Circle help ik mee met de organisatie of uitvoering van enkele van onze jaarlijkse acties, kook ik een paar keer per jaar voor de gasten van het Ronald McDonaldhuis, beheer ik onze Facebookpagina, Twitteraccount en website en zorg ik voor berichten in plaatselijke kranten en de Circulaire van Ladies' Circle Nederland.

En nu mag ik jullie Weblady zijn. Vol van enthousiasme ben ik aan deze mooie taak begonnen. We gaan de komende tijd bekijken hoe we deze functie het beste vorm kunnen geven en hoe ik met jullie samen Ladies' Circle verder op de (digitale) kaart ga krijgen.