Overslaan en naar de inhoud gaan

Vice-president

 Ik ben Marleen Kaarsemaker, getrouwd met Arjen, moeder van 3 kinderen; Mathijs (11), Charlotte (5) en Minck (3) en woonachtig op de Veluwe.
In mijn werkleven ben ik zelfstandig HR-Adviseur/interim manager. Ik werk voor gemeenten maar ook in de zakelijke dienstverlening.
Ik ben dit jaar tevens voorzitter van Ladies’ Circle Barneveld geworden en erg trots op de ontwikkeling en groei die we momenteel doormaken.

De laatste maanden hebben we veel tijd en energie geïnvesteerd om nieuwe Ladies te werven en om als team te leren nog beter samen te werken. En hoewel we erg veel plezier samen hebben moeten we nu ook langzaam aan gaan denken aan het ‘verjongen’ van ons team.

Mijn passie ligt in het samenwerken met mensen. Ik geloof dat ieder mens over veel potentieel beschikt en dat je door deze als team in te zetten geweldige resultaten kunt boeken. Wij vrouwen versterken elkaar, samen kom je verder!
En successen moet je samen vieren, dat is aanleiding genoeg om een feestje samen te vieren!
 
Als Vice-president ben ik verantwoordelijk voor het netwerken en onderhouden van de landelijke en internationale contacten. Ik merk dat me dit bijzonder aanspreekt, ik haal daar veel energie uit! Ik leg graag contact en besteed met plezier tijd aan het onderhouden van sociale media. Sinds mijn installatie als Vice-president word ik bestookt met uitnodigingen op Facebook, Linkedin, etc. En vice versa. Geweldig vind ik het om te merken hoe Ladies' Circle leeft in het (buiten)land en er warme interesse in ons wordt getoond….heel welkom! Graag tot ziens...Marleen