Overslaan en naar de inhoud gaan

Treasurer

Even voorstellen!

Ilse Nabuurs, bijna 39 jaar en bijna een jaar getrouwd met Rob.

Sinds 30 maart de trotse moeder van Sep, die eigenlijk pas in juli geboren had moeten worden. Maar onze zoon was bijna 14 weken te vroeg. Inmiddels zijn we thuis uit het ziekenhuis en volop aan het genieten.

In mijn werkzame leven run ik samen met een neef en een nicht van mij een (dealer) autobedrijf met 3 vestigingen en een tankstation. Hiervoor werkte ik als accountant bij een organisatie in Arnhem en ben ik ook afgestudeerd als accountant. Binnen onze organisatie ben ik dan ook de financieel verantwoordelijke.

In 2011 ben ik weer met een studie gestart naast mijn werk. De opleiding tot registercontroller aan de universiteit van Maastricht. En eindelijk sinds januari 2016 kan ik zeggen dat ik ben afgestudeerd en sta ingeschreven. Helaas heeft de scriptie langer geduurd dan ik vooraf had gedacht!

Begin 2009 ben ik toegetreden als lid van Ladies Circle 13 Land van Cuijk. Ik ben nu dus zo’n 7,5 jaar lid van de Ladies en dat met veel plezier. Een leuke club waarin lief en leed met elkaar gedeeld wordt en waarbij service en vriendschap hoog in het vaandel staan

Nu voor het tweede jaar actief op landelijk niveau in de functie van treasurer. De afgelopen periode iets minder fanatiek als ik vooraf had gedacht door de omstandigheden. Daardoor niet met minder plezier als in het voorgaande jaar. Ik had vooraf niet gedacht dat ik een functie in het HB zo leuk zou vinden. Natuurlijk kost het tijd, maar je krijgt er ook heel veel voor terug! Ik hoop dat ik jullie tegenkom bij een van de landelijke of regionale activiteiten.