Overslaan en naar de inhoud gaan

Terugblik bestuursjaar 2018-2019

04/04/2019

Lieve vrienden van Ladies’ Circle 76 Helmond,

De zonnebrillen worden weer uit de kast getrokken, de glazen worden gevuld met rosé en de natuur kleurt groen, kortom het voorjaar is aangebroken! Het voorjaar betekent voor de ladies een bestuurswissel en dat is direct een mooi moment om weer even terug te blikken.

Valentijnsactie

De eerste periode van 2019 stond in het teken van de Valentijnsactie. Er werden veel, heel veel zakjes snoep en chocolade verkocht.

De zakjes konden worden gekocht en gekregen, maar er konden ook zakjes worden gekocht en gedoneerd. De zakjes die gedoneerd zijn, zijn langsgebracht bij cliënten van De Zorgboog. Wat zijn we dankbaar dat u met zovelen zo gul bent geweest, want op die manier hebben we veel mensen blij kunnen maken

Met de opbrengst van de verkoop hebben we het project Hart voor Ouderen gesteund. Zij hebben met het geld theaterkaartjes gekocht voor een voorstelling in het speelhuis op 30 maart 2019. De kaartjes zijn uitgereikt aan ouderen die alleen zijn of er niet gemakkelijk op uit kunnen.

Bestuursoverdracht

Precies een jaar geleden trad een nieuw bestuur aan. Het enthousiasme en de creativiteit  van Loes, Sonja, Frederique en Homan, zorgden voor een fantastisch jaar, waarin mooie plannen vorm hebben gekregen, projecten zijn opgepakt en tradities zijn geboren. Een heel betoog over alle mooie projecten is maar saai, daarom hebben we een mooie video-terugblik gemaakt.  Klik hier voor deze videoterugblik, of kijk op onze website, op twitter of onze Facebookpagina.

We vinden het stiekem toch wel een beetje jammer dat  het jaar van Loes Swinkels-van Oorschot, Sonja Schoenmakers, Frederique Manders en Homan Coolen-Ching er al weer op zit. Aan de andere kant zijn we ook heel erg blij met het nieuwe bestuur dat is geïnstalleerd! We stellen dan ook graag aan u voor:

  • onze voorzitter: Carlyn Hokken;
  • onze vice-voorzitter: Pascale Meulendijks;
  • onze secretaris: Ingrid de Jong;
  • onze penningmeester: Martine de Graaff.