Overslaan en naar de inhoud gaan

Succesvolle kerstactie Stichting Babyspullen

04/01/2019

Ladies’ Circle De Lind heeft tijdens de kerstperiode samen met basisschool De Kikkenduut uit Oisterwijk babyspullen ingezameld voor Stichting Babyspullen. De ingezamelde babyspullen worden gebruikt voor het maken van startpakketten voor aanstaande ouders in Nederland die het financieel moeilijk hebben.
Stichting Babyspullen helpt aanstaande ouders die het financieel moeilijk hebben door gebruikte en nieuwe babyspullen in te zamelen op verschillende inzamelpunten door heel Nederland. Tot voor kort was er echter geen inzamelpunt in de gemeente Tilburg. Sinds juli dit jaar is daar verandering ingekomen. Claudia Vermeulen is namelijk een inzamelpunt gestart in Berkel-Enschot.
Om dit mooie initiatief kracht bij te zetten hebben de kinderen en ouders van basisschool De Kikkenduut enorm hun best gedaan om tijdens hun kerstactie babyspullen te verzamelen. In de dagen voor kerst stonden op het podium van de school stapels babykleding, verzorgingsproducten en speelgoed. Met een aantal volgeladen auto’s hebben de dames van de Ladies Circle de spullen naar het inzamelpunt in Berkel-Enschot gebracht. Claudia Vermeulen reageert dankbaar na ontvangst van de babyspullen: “Wat een geweldig initiatief! Door het enthousiasme en de inzet van de Ladies Circle en basisschool De Kikkenduut kunnen we talloze baby’s de goede start geven waar ze recht op hebben”.