Overslaan en naar de inhoud gaan

Stichting Zonder Meer

Circle-jaar 2016-2017 staat voor ons in het teken van Stichting Lunchcafé Bij Zonder, die met het lunchcafé 'Zonder Meer Eten & Drinken' een unieke leer-werkplek in Oud-Beijerland heeft neergezet.

 

Lunchcafé Zonder Meer is onderdeel van de Stichting Lunchcafé Bij Zonder. Het doel van deze stichting is om leer/werkplekken te bieden voor jongeren met een verstandelijke of lichamelijke beperking. Jongeren wordt een dagbesteding, leerwerkplek of stage aangeboden en zijn werkzaam in de keuken, in de bediening, doen huishoudelijke taken of andere passende activiteiten. De jongeren worden dagelijks begeleid door professionals, waarbij het halen van de van te voren vastgestelde leerdoelen, het uitgangspunt is van de dagopvang.

 

Wij als Ladies' Circle hebben dit jaar tot doel gesteld om door middel van het inzamelen van geld via benefietacties de Stichting een financieel duwtje in de rug te geven. Daarnaast zullen we dit jaar ook een aantal zogenaamde 'handen uit de mouwen' acties initieren en uitvoeren voor Stichting Bij Zonder. Zo zullen we gedurende de zomerperiode een werknemers halen en brengen zodat zij ook gedurende deze periode waarin veel vaste chauffeurs op vakantie zijn, gewoon bij 'Zonder Meer Eten & Drinken' kunnen werken.