Overslaan en naar de inhoud gaan

Quiz&Dance

Datum

Datum: 
vrijdag, 9 november, 2018

Locatie

Locatie: 
Rijksstraatweg 11
7231 AA Warnsveld
Nederland

Graag willen we je uitnodigen voor de Quiz&Dance avond op vrijdag 9 november 2018 vanaf 20.00 uur. Deze Pubquiz is georganiseerd om geld te verzamelen voor ons goede doel.

Door de vluchtelingencrisis zijn er diverse vluchtelingenkampen ontstaan op Lesbos, Griekenland. Eén van deze kampen is Kara Tepe. Een kamp waar met name gezinnen worden opgevangen en momenteel ruim 1.100 vluchtelingen verblijven. Zij zijn met name afkomstig uit Syrië, Afghanistan, Irak en Iran.
Dit ‘dorp’ wordt ondersteund door Stichting Because We Carry. Zij zorgen dat elke week een nieuw team met sponsorgeld komt om de vluchtelingen van een goed ontbijt te voorzien. Ook organiseren de vrijwilligers van de Stichting dagactiviteiten om een glimlach, respect en wat hoop te brengen.
Stichting Because We Carry heeft als motto: wees de verandering die je wilt zien in de wereld. #nietlullenmaarpoetsen.

Wij zijn 7 vrouwen uit Zutphen die dit in januari een week voor hun rekening zullen nemen!
De kosten voor 1 week zijn 8.000 euro. (dat is net €1,- per persoon per ontbijt – wat zou jou ontbijt vanmorgen gekost hebben?!)
Maar wij gaan voor meer!

Kom ook naar de Quiz&Dance, een geweldig leuke avond! En hiermee zorgenwe samen voor genoeg middelen om de vluchtelingen te helpen.

Hoe gaat dat in zijn werk?

Je koopt met elkaar een tafel voor 8 mensen, à €140. Aanmelden kan via info@ladiescircle72.nl of via de contactpersoon. Deze tafel vul je met mensen die ieder €17.50 euro betalen.
Ben je alleen of met z’n 2en, dan kun je je individueel aanmelden. Als er nog plaats is, wordt je ingedeeld aan een tafel.

Per tafel vorm je een team en na een welkomstdrankje doe je mee aan de PubQuiz, geleid door onze echte quizmaster. Tussendoor is er een veiling van te gekke prijzen. Je kunt muntjes kopen van € 2,50 voor de drankjes. Voor lekkere hapjes zorgen wij.
En daarna voetjes van de vloer met een geweldige DJ!

Locatie is het door nieuwe eigenaren Gerrit en Luuk Nikkels opnieuw opgebouwde restaurant “De Pauw” aan de Rijksstraatweg 11, te Warnsveld.

Meld je gauw aan! Vol=vol!

!!! Extra aanbieding !!!

Maak er een echt avondje uit van en kom voorafgaand aan de Quiz&Dance genieten van een driegangendiner dat De Pauw speciaal voor Lesbos heeft samen gesteld. De kosten hiervan bedragen slechts € 29,50.
Er is een beperkt aantal tafels beschikbaar, dus hiervoor geldt ook; vol=vol!

 

Mocht je nu niet kunnen komen naar de Quiz&Dance:

Donaties zijn altijd welkom!

NL89RABO0306183803

tnv Ladies Circle Zutphen

ovv Lesbos