Overslaan en naar de inhoud gaan

President

Wat een geweldige eer om me hier voor te stellen in de positie van President van Ladies' Circle Nederland. Mijn naam is Marieke van Gent, 38 jaar oud. Geboren in de kop van Noord-Holland, woon ik, na omzwervingen (Utrecht, Amsterdam, Vaals, Emmen) sinds 2009 in Hengelo. Hier woon ik met mijn 2 prachtige kinderen, Nout van 8 jaar en Fleur van 6 jaar.

Als afgestudeerde van de Hogere Hotelschool in Leeuwarden, ben ik momenteel werkzaam als zelfstandig IT-projectmanager. Ik help ondernemers met een grote verscheidenheid aan IT-gerelateerde problemen. Een vrouw in een mannenwereld, dat werkt heel goed! Maar zo nu en dan heb ik het echt nodig om bij te praten met de Ladies van mijn LC 08 Twente. Sinds 2011 ben ik lid. In mijn eigen kring heb ik ervaring opgedaan als penningmeester in het bestuur en de voorzitter van de servicecommissie. Gedurende 2,5 jaar (2013-2015) heb ik mezelf ingezet voor de organisatie van de 40ste verjaardag van de Ladies 'Circle Nederland. Een prachtig lustrumfeest op 18 april 2015 in Utrecht. Tijdens de organisatie van het lustrum, heb ik ervaren hoe gaaf het is om samen te zijn met de Ladies van andere Circles iets moois neer te zetten. Als een Lady voel ik me onbewust verbonden en dat vind ik heel bijzonder. In mijn vrije tijd kook ik graag, ik ben vrij handig in huis en doe veel zelf. Oude kasten opknappen, schilderen, meubels maken. Daarbij haal ik veel inspiratie van het internet.

Mijn streven voor komend jaar is dat we niet uit het oog verliezen wat ons gezamenlijke doel is. Soms vergeten we wel eens dat we een serviceclub zijn. Ladies’ Circle Nederland is geen bedrijf waarin we dingen ‘moeten’ of waarin we dingen verwachten van elkaar en daaraan allerlei consequenties verbinden!

Ons uitgangspunt is om onszelf te verrijken door onze vriendschap én onze medemens te verrijken door onze inzet in service. Ik vind dat een prachtig uitgangspunt en ga ook echt mijn uiterste best doen om dat komend jaar uit te dragen. Want…. iets doen voor een ander samen met vriendinnen, hoe leuk is dat?

En daarna mogen we ook trots zijn op het resultaat! En ik heb bedacht dat we dat gaan doen door heel eenvoudig te sprankelen en te stralen!!

Last but not least, ik kijk er echt naar uit om de komende tijd in het hoofdbestuur Ladies in Nederland en uit de hele wereld te ontmoeten! Om over de grenzen te kijken en veel plezier met elkaar te hebben. It’s Time to Sparkle!