Overslaan en naar de inhoud gaan

MOVIE NIGHT voor Ruby and Rose - save the date!

22/11/2017

Op 18 januari 2018 organiseert Ladies' Circle de Kempen een filmavond voor het goede doel. De opbrengsten zullen gaan naar stichting Ruby and Rose. 

Praktische Informatie

Locatie: Cinema Gold, Veldhoven

Datum / tijd: 18 januari, 20:00 uur

Kaarten: €20, verkrijgbaar via Ladies

 

Programma 

  • Ontvangst
  • Vertoning film 'Taal is zeg maar echt mijn ding' 
  • Loterij met grootse prijzen
  • Afsluiting van de avond met uitdelen goodie bag
  • Aanbieden cheque Ruby and Rose

 

Ruby and Rose

Ruby and Rose heeft als doel het werven van fondsen voor onderzoeksprojecten. Dit zijn onderzoeken op het gebied van diagnostiek en behandeling van alle vormen van gynaecologische kanker en het voeren van voorlichting over deze vrouwenkanker. Daarnaast organiseert stichting Ruby and Rose verschillende projecten en evenementen in het kader van deze fondsenwerving, zoals het verkopen van mooie producten om hiermee ook gelden voor gynaecologisch onderzoek te genereren. Met het inzamelen van deze gelden hopen wij als Ruby and Rose een bijdrage te leveren in de strijd tegen vrouwenkanker en de overlevingskansen voor vrouwen die getroffen worden door deze vorm van kanker te vergroten.

(klik op het logo voor meer informatie en de website van Ruby and Rose)

 

Film: Taal is zeg maar echt mijn ding (klik op de afbeelding voor trailer!)

Op haar werk is Anne een buitenbeentje en thuis dus ook. Zij is de enige die niet die glansrijke carrière heeft en… ze is diegene die nog steeds geen relatie heeft. Komt dit door haar taal analyses? Misschien wel, maar dat zit nou eenmaal in haar en dat kan ze niet veranderen. Of toch… Als er een nieuwe man ten tonele verschijnt gaat Anne haar best doen om voor het eerst in haar leven te veranderen.

Poster-TAAL_70x100_300x429-2_0.jpg