Overslaan en naar de inhoud gaan

Make-A-Wish Nederland

LC60 De Haar zet zich dit jaar ook in voor Make-A-Wish Nederland. Make-A-Wish vervult de liefste wensen van kinderen tussen 3 en 18 jaar met een levensbedreigende ziekte. De opbrengst van benefietfeest Sensational 2018 komt ten goede aan Make-A-Wish.

Het vervullen van een allerliefste wens heeft op ieder kind een bijzonder effect, maar op kinderen met een levensbedreigende ziekte in het bijzonder. Het geeft deze kinderen, die vanwege hun ziekte te vaak vooral patiënt zijn, de kracht om kind te zijn. Het verwezenlijken van een droom kan voor hun toekomst een wereld van verschil betekenen.

Het vervullen van een allerliefste wens is maatwerk en vraagt veel inzet en creativiteit. Er zit een sterke organisatie achter die drijft op vrijwilligers en die zorgvuldig alle stappen in het proces begeleidt en volgt. Sinds de oprichting in 1989 beleefden al meer dan 5.000 levensbedreigend zieke kinderen hun allerliefste wens. Make-A-Wish Nederland kan dit allemaal realiseren dankzij de inzet van bijna 400 vrijwilligers. Giften en fondsenwervende acties (geld, maar ook in natura) van bedrijven, clubs, scholen en (sport)verenigingen zijn samen met de structurele steun van donateurs en sponsoren noodzakelijk. Make-A-Wish Nederland ontvangt geen overheidsbijdrage.

Meer informatie: zie www.makeawishnederland.org