Overslaan en naar de inhoud gaan

Little Big Help

LittleBigHelp werkt aan betere kansen voor kwetsbare kinderen en vrouwen in West-Bengalen, India. Om hun fundamentele rechten van de mens, zoals onderwijs, bescherming, basisgezondheidszorg en voeding elke dag te kunnen waarborgen.

LittleBigHelp runt een Pre en Primary School in Shalimar sloppenwijk, een gemeenschap waar 135 kinderen op een dagelijkse basis onderwijs krijgen, leren over hun fundamentele rechten en genieten van een warme maaltijd voor de lunch. Zij werken ook samen met de plaatselijke gemeenschap, met name de ouders van de kinderen.

Met het geld dat wordt opgebracht door alle Ladies van de wereld wil de organisatie de meisjes uit dit weeshuis nog meer hulp kunnen bieden. Niet alleen hulp op het gebied van onderwijs, maaltijden en kleding, maar ook psychologische hulp om de meisjes tot evenwichtige persoonlijkheden te laten opgroeien. In India zijn vrouwen regelmatig slachtoffer van geweld, mishandeling en vernedering. Meisjes groeien dus op met een laag zelfbeeld. Ze zoeken vaak verlichting in het snuiven van lijm om te overleven. Het weeshuis van Little Big Help vangt ze op en biedt ze een kans op een beter leven.

Helpen jullie mee Indiase weesmeisjes een beter leven te geven?
Help Little Big Help met het verwezenlijken van hun doel door geld op te halen voor het Internationale Service Project 2015-2017 van Ladies’ Circle International. Elke bijdrage helpt!!! Voor meer informatie kun je terecht bij: