Overslaan en naar de inhoud gaan

Ladies for Ladies 2019

08/04/2019

Deze donderdag is het zo ver. Dan organiseren we met de Ladies’Circle Venlo voor de 2e keer Ladies for Ladies. Tijdens Ladies for Ladies bezorgen we 15 jonge dames een gezellige dag. Maar de dag heeft ook een serieus tintje. We willen deze jonge vrouwen inspireren. Ze staan namelijk aan het begin van hun loopbaan en van hun leven. En wij willen graag onze ervaringen met ze delen. Van vrouw tot vrouw. We hopen dat deze dag ze helpt om keuzes te maken voor de toekomst. En vooral om in zichzelf te geloven. Want ook voor deze jonge vrouwen ligt een wereld vol mogelijkheden en geluk aan hun voeten.

En de dag is mogelijk gemaakt door jou! Doordat jij onze paaseitjes hebt gekocht heb jij ook deze fantastische actie gesponsord. 1000 maal dank!

Bovendien willen we een aantal bedrijven in het zonnetje zetten. Bedankt Sablones, dat we aanstaande donderdag bij jullie terecht kunnen. Bedankt Berden Mode, wat fijn dat jullie stylist Nicole onze workshop ‘Dress for Success’ voor haar rekening wil nemen. Wat geweldig Monique Lamers dat je een workshop personal beauty geeft. PA Dynamics dat je een workshop wilt geven over persoonlijkheden & collega’s. En wat gaaf dat jij de dag af wilt sluiten met de lezing ‘Tankstation voor mensen’ Madeleine. En Etos Nabben en BeautyXL, bedankt voor het sponsoren van onze goodiebags. Waanzinnig dat we dit samen mogelijk maken!