Overslaan en naar de inhoud gaan

Knieperties voor NF

27/11/2018

Op 10 december gaat een groep enthousiaste dames samen met de Ladies’ Circle 39 Assen aan de slag om een flinke stapel knieperties te bakken. Met de verkoop van deze heerlijke lekkernij wil de LC39 een mooi bedrag ophalen voor de Stichting Neurofibromatose.

NF is een huid- en zenuwziekte waarbij kleine en grote tumoren op of onder de huid groeien. Deze kunnen onder andere botvergroeiingen, kanker of blindheid veroorzaken. Maar ook autisme, depressiviteit, chronische moeheid of slechte motoriek. 1 op de 3.000 kinderen wordt geconfronteerd met NF en het is daarmee de grootste ‘kleine ziekte’.

Met de aankoop van een zakje knieperties ondersteun je onderzoek naar de behandeling én mogelijke genezing van NF. Een zakje met 10 heerlijke knieperties kost €2,50.

Wil je alvast een bestelling doorgeven? Dit kan door voor 8 december een mailtje te sturen naar Eurocommissielc39@gmail.com Geef aan hoeveel zakjes je wilt bestellen en waar wij deze kunnen afleveren.

Wil je ons op een andere manier sponsoren en daarmee een bijdrage leveren aan dit mooie doel? Neem dan contact met ons op via het mailadres.

Help jij ons mee? Let’s beat NF!

Meer informatie vind je hier: http://ladiescircle.nl/stichting-neurofibromatose