Overslaan en naar de inhoud gaan

Kerstwensboom-actie voor Voedselbank De Rijglaars, Loon op Zand en Drunen

Sint is terug naar Spanje, tijd om af te tellen naar Kerstmis. Graag delen wij onze kerstgedachte met je...

Helaas is december niet voor iedereen een feestmaand... als je maar met moeite rond kunt komen, zitten cadeautjes voor de kids er soms niet in... Om kinderen wiens ouders het niet breed hebben met kerst te verrassen organiseren wij voor het 3e jaar de KERSTWENSBOOMACTIE. 
 

Onze Ladies hebben vandaag hard gewerkt (met lieve hulpjes)... Bij de Mikz-locaties op BS Besoyen en BS Juliana van Stolberg en de basisscholen Juliana van Stolberg en Villa Vlinderhof plaatsten we práchtig versierde kerstbomen (dank voor de geweldige knutsels, met liefde gemaakt door leerlingen van Juliana van Stolbergschool en Obs Villa Vlinderhof én nogmaals dank aan de gulle gevers die ons een kerstboom schonken!)

In de kerstbomen hangen kaartjes met de cadeauwensen van maar liefst •• 148 (!) kinderen wiens ouders gebruik moeten maken van de Voedselbank Waalwijk 'De Rijglaars'Voedselbank Loon Op Zand en de voedselbank in Drunen. Wij hopen dat zoveel mogelijk hartewensen worden vervuld: voor kinderen, door kinderen! Want geven is nóg leuker dan krijgen....

Inleveren van de kerstcadeautjes kan tot en met vrijdag 15 december. Leg ze onder de boom op jouw school of bso. Vervolgens zorgen wij ervoor dat alle pakjes vóór Kerst aan de kinderen worden geschonken!

Make it a december to remember