Overslaan en naar de inhoud gaan

Inspiratieavond

08/10/2017

Inspiratieavond | 22 november | Zorgboerderij Op Aarde

Staat jouw agenda vol en heeft je gezin veel aandacht nodig? Wil je even tijd voor jezelf? Eindelijk weer eens iets leuks doen met je vriendin(nen)? Of gewoon een leuke en ontspannen avond beleven en daarbij wat inspiratie opdoen?

Kom dan naar onze inspiratieavond op 22 november. Een compleet verzorgde avond met workshops en tussendoor is er tijd voor een hapje, drankje, praatje en om inspirerende cadeautjes te kopen bij de kraampjes op de minimarkt. Voor slechts €20,- beleef je een volledig verzorgde avond inclusief borrel en vol inspiratie!

Zorgboerderij Op Aarde
Maar wij zijn Ladies’ Circle Voorne niet als we aan deze avond geen goed doel koppelen. Daarom komt de opbrengst van deze avond ten goede aan Stichting Vrienden Op Aarde. Zij ondersteunen zorgboerderij 'Op Aarde'. Op zorgboerderij ‘Op Aarde’ wordt een zinvolle dagverzorging aan nog thuiswonende ouderen die last hebben van dementie geboden. Een mooi voorbeeld van de bijdrage van Stichting Vrienden Op Aarde is het met behulp van giften, donaties en subsidies realiseren van een duofiets om de ouderen te activeren en stimuleren te bewegen in de buitenlucht. 

Locatie
Boerderij Op Aarde, Sleepseweg 9 in Brielle, is tevens de prachtige locatie waar deze inspirerende avond zal plaatsvinden. 

Het programma
Wij proberen je een zo divers mogelijke avond te bieden. Dit is het programma van de inspiratieavond:
19:30 Inloop
20:00 Opening met welkomst woord Voorzitter LC40 en Op Aarde
20:30 - 21:15 1e sessie
21:15 - 21:45 pauze
21:45 – 22:30 2e sessie
22:30 – 23:00 borrelen

Workshops
Voor de invulling van de avond hebben wij inspirerende, professionele spreeksters bereid gevonden om een workshop te geven, we stellen ze graag aan je voor:

Seline Huisman van The mindustry - Leef jij je leven vanuit je hart?
Seline Huisman 
Tegenwoordig heeft bijna iedereen een jachtig bestaan. Een volle agenda en een vol hoofd.
Het leven lijkt wel een visuele cirkel waarbij we geen manier weten om dit te doorbreken.
Het resulteert erin dat we leven op de automatische piloot en vermoeid raken. Hierdoor besteden we geen tijd aan de dingen die we het liefste doen en   verliezen we de verbinding met de mensen om ons heen.

Voel jij de behoefte om dit te doorbreken? Het is eenvoudiger dan je denkt.

Seline Huisman is coach en trainer. Ze coacht mensen die overspannen zijn en helpt mensen de juiste keuze te maken in hun carrière. Ook geeft ze trainingen binnen bedrijven over stressmanagement en intuïtief leiderschap. De methodieken die ze gebruikt zijn eenvoudig en effectief. De rol van het hart speelt daarin een cruciale rol.

Tijdens de inspiratie sessie deelt ze graag een van de methodieken en haar ervaring met je. Om je te inspireren tot leven vanuit jouw hart.

Haar levens mantra is:
Lokah Samastah Sukhino Bhavantu
May all beings everywhere be happy and free, and may the thoughts, words, and actions of my own life contribute in some way to that happiness and to that freedom for all.

Jolie Wapenaar van JOLIE TalentDevelopment - Effectief omgaan met veranderen
Jolie Wapenaar - JOLIE TalentDevelopment

‘’It is not the strongest of the species that survives. Nor the most intelligent. It is the one that is most adaptable to change’’- Charles Darwin

Hoe snel pas jij je aan aan veranderende omstandigheden? Als professional, maar ook ‘gewoon als mens’ heb je te dealen met een continue stroom aan veranderingen, die door alle maatschappelijke en technologische ontwikkelingen steeds sneller lijken te gaan! Zowel zakelijk als privé. Of het nu gaat om winst of verlies, de meeste veranderingen gaan gepaard met spanningen: een grote opdracht winnen, je baan verliezen, een belangrijke klant verliezen, een relatie verbreken, kinderen krijgen, verhuizen of samenwonen met een nieuwe liefde.

Je voelt je soms gespannen bij de snelheid waarmee alle veranderingen gepaard gaan. Soms merk je dat je productiviteit afneemt, je energie opraakt of dat je tijd te kort komt. Net als je het idee hebt dat je grip krijgt op de situatie, verandert het alweer! Dit vraagt om wendbaarheid en flexibiliteit. Emotionele en mentale fitheid zijn de ingrediënten die je nodig hebt.

In de workshop ‘Verandermanagement’ leer je wat een verandering elke keer opnieuw van je vergt en hoe je zowel mentaal als emotioneel een veranderproces doorloopt. Met een eenvoudig model leer je je leerstrategie te vergroten. Je leert beter met veranderingen omgaan, je kunt je sneller aanpassen en beleeft eerder plezier aan nieuwe eisen van de omgeving. In de workshop ga je actief aan de slag met thema’s die in jouw leven spelen.

Jolie Wapenaar van JOLIE TalentDevelopment is een vrolijke bootcamper, die dol is op cabrio-rijden. In haar vrije tijd verslindt ze boeken, ontdekt ze nieuwe plekken op de wereld of bezoekt ze festivals. Als organisatiepsycholoog helpt ze ruim 13 jaar mensen en teams het beste uit zichzelf te halen. Ze werkt o.a. voor KPN, DHL en DB Schenker.

De avond is inclusief hapjes en drankjes en jij kunt daarbij zijn voor slechts €20,-. Meld je aan bij één van onze Ladies of via mail lc40@ladiescircle.nl.

Laat je verrassen en ga met een fijn gevoel en vol inspiratie naar huis! 

Er zijn slechts een beperkt aantal kaartjes beschikbaar!