Overslaan en naar de inhoud gaan

Fashion For Good

Op donderdag 12 april organiseert Ladies' Circle De Leest een exclusief Fashion For Good event bij vandijk in Waalwijk!

Deze avond opent vandijk van 17.30 tot 22.00 uur haar deuren voor Fashion For Good. Heb jij zin in een avond gezellig shoppen met 10% korting en inspiratie voor voorjaar/zomer 2018? Met hapjes, drankjes, een DJ, een presentatie met dé lente- en zomertrends door Astrid van Gorp van Fashionxchange en een goedgevulde goodiebag? Kom dan samen met jouw vriendinnen, zus(sen), (schoon)moeder en favoriete collega’s naar Fashion For Good (ladies only)! Het programma start om 18.00 uur. Neem je favoriete kledingstuk zeker mee. Je krijgt dan advies over hoe je dit kunt combineren en een ‘update’ van dat item.

Met jouw aanwezigheid steun je de Alopecia Vereniging. Alopecia is een nare haar-aandoening waarbij alle haren uitvallen. Ook bij kinderen komt Alopecia voor, soms zelfs als ze nog maar heel jong zijn. De vereniging organiseert een kind- en familiedag, waarbij de kinderen met Alopecia helemaal zichzelf kunnen zijn met lotgenoten en daar willen wij met de opbrengst van Fashion For Good graag aan bijdragen.

Tijdens deze avond is er ook een loterij waar jij kans maakt op fashionable prijzen, waaronder een closet swipe door BlogForShops, een outdoor fotoshoot door Atelier Kristel van Herpt en nog heel veel meer. Loten zijn op de avond verkrijgbaar à €1,-. De trekking vindt die avond plaats. Dus wie weet wat voor moois jij mee naar huis neemt.

Zorg dat je erbij bent op donderdag 12 april en koop nu jouw ticket à € 17,50 bij één van de Ladies! Let op: met je ticket maak je direct kans op een half uur persoonlijk stijladvies door Astrid van Gorp op 12 april!