Overslaan en naar de inhoud gaan

Children of the dump 2013-2015

"Children of the dump" is eind 2004 opgericht door een groep Belgische reizigers, geschokt door de verschrikkelijke omstandigheden waarin honderden kinderen probeerden te overleven op de vuilnishopen van Stung Meanchy, Cambodja. De Belgen kwamen in contact met Mech Sokha, de oprichter van het nabijgelegen Center for Children to Happiness (CCH), een tehuis voor wezen en kinderen op de enorme stortplaats.
Dankzij de steun van "Children of the dump", is het tehuis gegroeid van een primitieve schuilplaats naar een echt 'thuis' voor meer dan 150 kinderen.
Het is de ambitie van het CCH om deze kinderen niet alleen een fatsoenlijke maaltijd te bieden en een veilige plek om te slapen, maar ook om hen de kans te geven naar school te gaan. Een meisje dat werd opgevangen toen ze 8 jaar oud was, studeert nu geneeskunde aan de Universiteit van Singapore, dankzij de steun van CCH en "Children of the dump". Lees meer over het project ‘Children of the dump

Children of the Dump, het Internationale Service Project 2013-2015, is afgerond met het mooie bedrag van € 195.693,63. We willen alle Ladies die hieraan hebben bijgedragen van harte bedanken!