Overslaan en naar de inhoud gaan

Cadeau idee?

08/10/2017
Chocolade letters voor Make a Wish

De pepernoten liggen alweer in de winkel, de dagen worden korter, voor we het weten is het weer december. Een maand vol feestdagen, cadeaus en natuurlijk chocoladeletters. Daarom organiseert Ladies’s Circle Voorne in samenwerking met Chocolatier Martinez een chocoladeletter-actie.

Met onze chocoladeletter-actie koopt u niet alleen een mooi en lekker cadeau voor familie, vrienden of collega’s, maar steunt u ook het goede doel, namelijk Stichting Make-a-Wish Nederland. Deze stichting vervult de liefste wens van kinderen tussen de 3 en 18 jaar met een levensbedreigende ziekte.

 

De chocoladeletters ‘S’ (225 gram) zijn verkrijgbaar in de smaken melk, puur, wit en praliné. De letters zijn te koop voor € 5,- per stuk en elke verkochte letter levert € 2,- op voor Stichting Make-a-Wish Nederland. De letters worden per stuk verpakt in een cadeau zakje.

                                                                     

Hoe kun je bestellen?

Geef je bestelling (aantal en gewenste smaak) uiterlijk voor 31 oktober door aan je contactpersoon van Ladies’ Circle Voorne of via ons email adres (lc40@ladiescircle.nl) waarna wij contact met u zullen zoeken. Na betaling ontvang je vanaf 20 november via je contactpersoon de bestelde chocoladeletters.

Ladies’ Circle Voorne hoopt op jouw steun voor het goede doel!