Overslaan en naar de inhoud gaan

AGM Kaapstad 2016

Lieve Ladies in het land,

Wat was het een bijzondere en mooie ervaring, de ‘AGM’ in Kaapstad afgelopen augustus. Vanaf de eerste dag werden we door het #dreamteam goed ontvangen en welkom geheten.

Deze Afrikaanse Ladies hebben enorm hun best gedaan om er een onvergetelijke tijd voor alle deelnemende Ladies en oud Ladies van te maken. De slogan die zij hanteerden was dan ook: #yourcapetown becomes #mycapetown en dat is hen gelukt! Overal zag je op Facebook en Instagram foto’s voorbijkomen van Ladies op de Tafelberg, Ladies bij Kaap de Goede Hoop, Ladies bij het Waterfront, enzovoorts. Iedereen benutte de hastags ten volle waardoor je elkaar goed in beeld kreeg. Mooie contacten en vriendschappen ontstonden ver over de landsgrens en ervaar je de verbondenheid van het circlen met elkaar!

Naast het #dreamteam was er uiteraard het internationale bestuur wat tevens een goed verzorgd programma (dat grotendeels vaststaat met de gebruikelijke agenda onderdelen) afwerkte. De start met de Welkomstparade was overweldigend. Daar kwamen alle Ladies uit de diverse landen bijeen in klederdracht in een prachtige zaal boordevol geschiedenis en cultuur luisterend naar een kinderconcert, de toespraken van onder andere de President, de Tafelronde en interessante gastsprekers. Vanaf dat moment werd het feestelijk geopend en vertrokken we al lopend door Kaapstad naar de locatie om te ‘vieren’. Een waar schouwspel waarbij auto’s stil gingen staan, men selfies van ons maakte maar bovenal ervaarde je het gevoel van: “Samen, verenigd, kunnen WIJ een verschil maken, iedere dag!!”

Er zijn zoveel bijzondere momenten geweest tijdens de AGM, waaronder de benoeming van het bestuur, de mooie speech van Gry Haugen, met als thema #expandyourangelheart. En laten we de feesten, de afterparty’s en het gala met diner niet vergeten. Ik heb er ontzettend van genoten, het internationaal circlen is in mijn hart gaan zitten, net zoals zoveel inspirerende Ladies die ik heb ontmoet. Het is teveel om te beschrijven, maar mocht je nieuwsgierig geworden zijn, wil je meer informatie, zoek ons op en check het travelfund. Wie weet sluit je de volgende keer aan bij ons, je bent heel welkom!